Keuringsmeester

De keuringsmeester kan predikaten uitdelen aan je paarden. Deze predikaten worden als een badge getoond op het profiel van het paard. Elk predikaat heeft verschillende vereisten.

Eerst moet je paard het predikaat “Opname stamboek” behalen. Om dit te kunnen krijgen moet je het paard keuringsklaar voorbereiden. De keuringsmeester kun je links in het menu bij acties vinden. Je krijg dan drie opties te zien. Om eerst je paard voor te bereiden klik je op: “paarden voorbereiden op keuring”. Elke 3 minuten kan je je paard trainen in het lopen van keuringen. Zodra het paard 100% klaar is voor een keuring kan je bij ‘keuringsmeester’ het paard inschrijven voor het lopen van een keuring.

Bij het kopje ‘paard laten keuren’ selecteer je het paard en dan kan je de keuring kiezen waarvoor het paard gekeurd moet worden. Zodra je deze keuze hebt gemaakt kan je een keuze kiezen in de keuringsmeesters. Zodra deze keuringsmeester online is dat hij/zij het paard gaan keuren en krijgt je paard een badge voor deze keuring. Elke predikaat heeft een extra waarde als je een paard wilt verkopen bij de handelaar of aan andere spelers.

Een keuringsmeester heeft enkele specialisaties (maximum 10 rassen) en kan dus niet alle rassen keuren. De eerste 3 specialisaties zijn gratis. Voor de volgende betaal je steeds 25.000 equus per ras. Alle prijzen voor de predikaten kan een keuringsmeester zelf instellen.

Ben je hiermee geholpen?

0
Gerelateerd
24 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *