Waarde

Sommige paarden zijn StamBoomLoos (SBL) en veel geld waard. De waardes per ras kan je vinden bij ‘algemeen’ –> ‘paardenrassen’. Kijk eerst goed hoeveel je paard waard is voordat je deze verkoopt

Spelers mogen jou pas benaderen voor je paard als je rang 9 of hoger bent. Doen ze dit eerder, dan gaan ze tegen de regels in en mag je een van de moderators benaderen of een ticket aanmaken. Moderators kun je vinden bij ‘algemeen’ –> ‘moderator’. Een ticket kun je rechts bij jou profiel bij ‘tickets’ aanmaken

Als er geen waarde bij het ras staat die je wilt verkopen kan je altijd een moderator een bericht sturen om met je mee te kijken.

Een paard verkopen kan op twee manieren. Via ruilen of via de paardenmarkt. Bij ruilen kan je geld, credits en paarden ruilen met een andere speler. Klik rechtsboven op ruilen om te beginnen.
Nadat de beide partijen de ruil hebben goedgekeurd zullen alle items binnen de 1 minuut overgedragen worden. Je kan niet meerdere openstaande ruilhandels hebben. Op de paardenmarkt kun je paarden kopen en verkopen. Dit doe je samen met andere spelers. Er is een mogelijkheid om te bieden of om de paarden voor een vaste prijs te kopen/verkopen. Houdt er rekening mee dat als je een paard aanbied en er is geboden op dit paard, dat je het paard niet meer uit de verkoop kan halen. Geboden = geboden.

Een paard verkopen kan vanaf Rang 6.

Ben je hiermee geholpen?

-1
Gerelateerd
93 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *